Actueel2021-09-17T07:07:22+00:00

Nieuws

Adriene op opdracht

Onze juriste Adriene Krind is onlangs gestart bij een leuke gemeente aan de Hollandse IJssel. Hier is zij werkzaam als handhavingsjurist en heeft het erg naar haar zin.

Hele veel succes en plezier verder Adriene!
#legalsupport

Junior-senirconstructie

Bij een mooie Zeeuwse gemeente zijn Nicole en Moufid afgelopen maandag gestart aan een nieuwe opdracht. In onze junior-seniorconstructie behandelen zij handhavingsdossiers van de gemeente. Op deze wijze ontzorgen wij onze klant in de operationele uitvoering van de werkzaamheden met inhoudelijke begeleiding van een senior. Hierdoor is de gemeente verzekerd van de inhoudelijke kennis en kunde van een seniorjurist en doet een juniorjurist ervaring op in de praktijk. Win-Win!

 

Interview Adriene Krind

In dit interview spreken we Adriene Krind, sinds 01-07-2022 werkt zij bij Legal Support als junior jurist bestuurs- en omgevingsrecht.
Wij hebben haar een aantal vragen gesteld over hoe werken in de detachering haar bevalt.
Haar antwoorden lees je hieronder!

  1. Momenteel werk je bij ons als junior jurist en volg je ons traineeship. Hoe bevalt dat?
    Het bevalt echt goed! Ik heb tot nu toe heel veel geleerd. Op school heb ik uiteraard bestuursrecht gehad, maar daar kreeg ik vooral met AWB en […]

Presentatie Legal Design Thinking – Hogeschool Utrecht

Legal Design Thinking
‘’Vernieuwende gedachten, grenzeloze mogelijkheden!”

De eerstejaars hbo-rechten studenten van de Hogeschool Utrecht lieten hun creatieve brein te werk gaan tijdens Legal Design Thinking. En laten wij nou gek zijn op Legal Design Thinking. Dat weet de HU ook, dus vroegen zij ons mee te helpen met het inbrengen van een casus. Nicole Scheek en Vicky Speet waren vanuit Legal Support B.V. betrokken bij het proces.

Zo min mogelijk bezwaren ontvangen bij een besluit met een grote, maatschappelijk impact. Efficiënte bewaarafhandeling, […]

Verlenging Vicky

Goed nieuws breekt zo lekker de week!
Onze Vicky Speet werkt sinds januari bij de Gemeente Hilversum als Secretaris van het Omgevingsteam. Omdat het zo goed bevalt, wordt haar overeenkomst met 6 maanden verlengd. Wij zijn erg blij met dit fijne nieuws.
Gefeliciteerd Vicky! 🎉

Team work makes the dream work!

Moufid al Mousaoui en Adriene Krind werken samen op hun opdracht bij een mooie gemeente in het midden van het land. Deze gemeente zocht juristen die hen kunnen ondersteunen bij het inventariseren van alle gemeentelijke verordeningen.
Samen met juristen van de gemeente werken Moufid en Adriene namelijk aan de Verordening fysieke leefomgeving. Op dit moment zijn ze bezig met het verzamelen van alle laatste versies van de verordeningen, inventariseren zij welke verordeningen op korte termijn worden aangepast en […]

Pensioenfeest Charles

Afgelopen vrijdag was het zover, de laatste werkdag van onze collega Charles de Kock. Charles gaat namelijk gedeeltelijk met pensioen. Zo’n moment konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hebben we vrijdag 14 april in het bijzijn van familie, vrienden en (oud)collega’s geproost op deze mijlpaal.

Directeur Jasper Haartsen en oud-directeur Dick Haartsen blikten samen met ons terug op het dienstverband van Charles. Zij namen ons mee in hoe waardevol jij bent (geweest) voor 

Vicky op opdracht als Secretaris Omgevingsteam

Op de foto zie je Vicky Speet, junior jurist bij Legal Support B.V.. Momenteel werkt ze op opdracht als Secretaris van het Omgevingsteam. Raad jij bij welke gemeente Vicky werkt? Hint: het is een welbekende gemeente in het hart van Nederland….🤔💡

“Het Omgevingsteam adviseert integraal op verzoeken om van een bestemmingsplan af te wijken. Als secretaris van het Omgevingsteam zie ik alle facetten en doe ik verschillende taken. Van de lay-out van het verslag, het inhoudelijk checken […]

Cursusdag zienswijzengesprekken

Afgelopen woensdag heeft onder leiding van Dick Haartsen een tweede editie van de cursus Zienswijzegesprekken plaatsgevonden.
De cursisten zijn aan de slag geweest met kernkwadranten en een acteur die de zienswijzengesprekken met hen heeft geoefend.

Zoals gebruikelijk is er een lekkere lunch verzorgd voor de aanwezigen.

Wil jij de volgende cursusdag ook aanwezig zijn? Neem dan contact op via info@legalsupport.nl

Afbeelding afkomstig van www.bpopleidingen.nl

Verhuisd naar ons definitieve pand!

Afgelopen donderdag 30 maart zijn we druk in de weer geweest om al onze spullen te verhuizen van de Reeuwijkse Poort 215 naar de Reeuwijkse Poort 108.
Ook de nieuwe meubels zijn geleverd en in elkaar gezet. Ons nieuwe kantoor begint al steeds meer vorm te krijgen.

Houd onze socials in de gaten voor de kantoor-tour die binnenkort opgenomen wordt!

Meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op
E info@legalsuppport.nl

Direct contact
T 085 782 52 55

Voor al onze vacatures en om te solliciteren ga naar onze “Werken bij Site“
Ga naar de bovenkant