Detacheren

U bent op zoek naar een flexibele oplossing voor uw capaciteitsvraagstuk. Daarbij wilt u personeel dat beschikt over de juiste juridische kennis en ervaring én snel mee kan draaien in uw organisatie. Naast eigen medewerkers maken we gebruik van ons netwerk van door ons geselecteerde zelfstandige professionals.

Legal Support denkt graag met u mee en ontzorgt het totale proces, waaronder:

  • de werving van de kandidaten
  • coaching, begeleiding, bijscholing en opleidingen
  • Bijhouden personeelsdossier en de salarisadministratie
  • functionerings- en beoordelingsgesprekken

Verder kijken we graag met u hoe we er samen voor kunnen zorgen dat de inzet van mensen efficiënt en effectief gebeurt. We vinden het daarbij van groot belang dat medewerkers zowel vakinhoudelijk als qua persoonlijke ontwikkeling goed begeleid worden. We zetten daarbij ons netwerk aan seniorjuristen in dat bijvoorbeeld startende en medior juristen op de werkvloer en op afstand kan begeleiden. Ook kunnen deze juristen medewerkers begeleiden bij en in procedures bij bezwarencommissies, rechtbank en Raad van State.

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt en de vergrijzing, kijken wij verder graag met u naar alternatieve oplossingen voor uw capaciteitsprobleem. Welke andere oplossingen zijn er dan het detacheren van een senior voor een x-aantal uren per week? Het welbekende “schaap met de vijf poten” is immers steeds moeilijker te vinden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact via info@legalsupport.nl op met Nicole Scheek om de mogelijkheden te bespreken.