Detacheren

U bent op zoek naar een flexibele oplossing voor uw capaciteitsvraagstuk. Personeel dat beschikt over de juiste juridische kennis en ervaring én snel mee kan draaien. Wij kunnen u daarbij helpen. Naast onze eigen medewerkers die wij indien nodig intern opleiden, coachen en begeleiden, maken we ook gebruik van ons netwerk van door ons geselecteerde zelfstandige professionals.

Legal Support denkt hierin met u mee en ontzorgt (delen van) het proces, waarbij u kunt denken aan:

  • de werving van kandidaten
  • het opleiden en het bijscholen van kandidaten
  • de coaching en begeleiding van kandidaten
  • het bijhouden van de personeelsdossiers en salarisadministratie
  • het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken

Verder kijken we graag met u naar oplossingen voor een efficiënte en effectieve inzet van mensen. We vinden het daarbij van groot belang dat medewerkers zowel vakinhoudelijk als qua persoonlijke ontwikkeling goed begeleid worden. Om dat te bereiken zetten wij ons netwerk aan senior juristen in om startende en medior juristen te begeleiden. Deze juristen begeleiden onze en uw medewerkers als dat nodig is, ook bij en in procedures bij bezwarencommissies, rechtbank en Raad van State.

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt en de vergrijzing, kijken wij verder naar alternatieven voor uw capaciteitsprobleem. Welke andere oplossingen zijn er dan het detacheren van een senior voor een x-aantal uren per week? Het welbekende “schaap met de vijf poten” is immers steeds moeilijker te vinden. Graag onderzoeken wij alternatieve mogelijkheden met u.

Wij zijn in het verleden helaas vaak teleurgesteld over de begeleiding dat een detacheringsbureau begeleiding van een juniorjurist belooft en dit in de praktijk niet blijkt te werken. Toch heb ik het met Legal Support opnieuw geprobeerd en dit keer ben ik zeer tevreden over de samenwerking: “De coach vanuit Legal Support begrijpt de materie, is persoonlijk, betrokken en zeer begaan”. Lees het interview met Monique over welke uitdagingen zij heeft en hoe de samenwerking met Legal Support in de praktijk uitpakt.

Monique Rijnen-Goudemans, Gemeente Amersfoort

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact via info@legalsupport.nl op met Nicole Scheek om de mogelijkheden te bespreken.