Werving & Selectie / Detavast

Met onze kennis van het werven en selecteren van kandidaten met kennis van de fysieke leefomgeving, zoeken wij voor u de juiste kandidaat voor een openstaande vacature. Samen bespreken we uw wensen en eisen. Ook de manier waarop de kandidaat bij uw organisatie start. Met werving & selectie neemt u direct iemand in dienst, bij Detavast krijgt zowel u als opdrachtgever als de kandidaat een gevoel bij elkaar. Uitgangspunt hierbij is dat de medewerker na een detacheringsperiode van een jaar bij wederzijdse tevredenheid in dienst gaat bij de opdrachtgever. De wijze waarop dat gebeurt bespreken we graag in een persoonlijk gesprek met u.

Iedereen wil graag het schaap met de vijf poten en daar doen we ons uiterste best voor. Uit ervaring weten wij dat de match met de persoon belangrijker is dan de ervaring en dat we de kandidaat zo nodig kunnen opleiden en begeleiden vanuit Legal Support.

 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact via info@legalsupport.nl op met Jurgen Delneij om de mogelijkheden te bespreken.