Moufid al Mousaoui en Adriene Krind werken samen op hun opdracht bij een mooie gemeente in het midden van het land. Deze gemeente zocht juristen die hen kunnen ondersteunen bij het inventariseren van alle gemeentelijke verordeningen.
Samen met juristen van de gemeente werken Moufid en Adriene namelijk aan de Verordening fysieke leefomgeving. Op dit moment zijn ze bezig met het verzamelen van alle laatste versies van de verordeningen, inventariseren zij welke verordeningen op korte termijn worden aangepast en beoordelen zij de verordeningen vervolgens artikelsgewijs. Alleen artikelen die betrekking hebben op de fysieke leefomgeving mogen namelijk naar de Verordening fysieke leefomgeving worden overgezet.

Moufid en Adriene zijn goed op elkaar in gespeeld en gaan als een speer onder begeleiding van senior juristen Minette Niekus en Nicole Scheek.

Jullie zijn goed bezig toppers!