Dossiers op afstand

Eén van de oplossingen voor uw capaciteitsproblemen kan liggen in het “op afstand” laten behandelen van dossiers. U kunt daarbij denken aan het schrijven van beleidsstukken, het bijspringen door onze medewerkers bij flinke achterstanden in behandeling van dossiers of het behandelen van een (wellicht politiek gevoelig) ingewikkeld dossier door één van onze ervaren senior juristen. Ook voor het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures bent u bij ons aan het juiste adres. Op welke onderdelen kunnen wij u ontzorgen?

Lees hieronder de bevindingen van Erik over de ondersteuning vanuit Legal Support.

“Voor de Verordening Fysieke Leefomgeving helpt Legal Support ons uitstekend. Ik heb het bedrijf leren kennen als enthousiast, gedreven en vasthoudend in hun zoektocht naar het beste resultaat.
Ze zijn deskundig, snel, duidelijk en je kunt vooruit met hun adviezen. Ook niet onbelangrijk: het is erg prettig samenwerken met Legal Support!” – Erik, projectmanager Utrechtse Heuvelrug

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact via info@legalsupport.nl op met Nicole Scheek om de mogelijkheden te bespreken.