Op de foto zie je Vicky Speet, junior jurist bij Legal Support B.V.. Momenteel werkt ze op opdracht als Secretaris van het Omgevingsteam. Raad jij bij welke gemeente Vicky werkt? Hint: het is een welbekende gemeente in het hart van Nederland….🤔💡

“Het Omgevingsteam adviseert integraal op verzoeken om van een bestemmingsplan af te wijken. Als secretaris van het Omgevingsteam zie ik alle facetten en doe ik verschillende taken. Van de lay-out van het verslag, het inhoudelijk checken van adviezen tot het bijhouden van statistieken. Als secretaris ben je van alle markten thuis. Met de Omgevingswet op komst wordt er flink gewerkt om nóg beter in te spelen op de (toekomstige) binnen te komen verzoeken. Een leuke rol met veel afwisseling en mogelijkheid tot het uitbreiden van kennis op zowel juridisch als organisatorisch vlak.

In ons team wordt er hard gewerkt, maar is er ook ruimte voor een gezellig praatje. De wekelijkse mop tijdens het overleg mag natuurlijk niet overgeslagen worden. Want, lachen is gezond. 😉”