Nicole Scheek is vorige maand begonnen als Business Unit manager bij Legal Support, het zusterbedrijf van Handhaving Support.

Na 11 jaar advocatuur is zij in 2007 gestart als zelfstandig juridisch adviseur met als focus het bestuurs- en omgevingsrecht.  Ze werkte voornamelijk binnen afdelingen Vergunningen Toezicht en Handhaving en Ruimtelijke Ordening voor gemeenten. Met haar kennis en ervaring gaat zij de diensten van Legal Support binnen dit werkveld verder uitbouwen. Nicole: “Een enorme uitdaging om vanuit een andere rol en met kennis van de inhoud en organisaties, te kijken hoe we overheden kunnen ondersteunen binnen dit dynamische werkveld.”

Jasper Haartsen, directeur van Legal Support: “Wij zien al langere tijd dat gemeenten behoefte hebben aan concrete ondersteuning op het gebied van het omgevingsrecht en de disciplines die daaronder vallen. Met de kennis en ervaring van Nicole kunnen wij de volgende stap zetten met Legal Support.”